Ahoj, za rok 2016 jsme spolu připravili pár receptů. Dnes
tady máme Trojbarevné košíčky, které si myslím, že se nám spolu s Tiramisu
podařily nad očekávání. Mějte se hezky a užijte si konec roku 2016.
A pokud plánujete nějaká předsevzetí, vykašlete se na ně, pokud chcete s něčím začít, začněte hned a nečekejte.
A pokud plánujete nějaká předsevzetí, vykašlete se na ně, pokud chcete s něčím začít, začněte hned a nečekejte.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFSkkh-pguNNvdJl_1273Xm1qyvXW3OuDtj-5T4-MREbs8YyEYhT7mHXn6TYQ_Z_TLuDSGWEWtQoyluWTcih6eDwSZ4dDnmpW9bkH-H6xLJHb7vostpXpnkUmuu6vXSREex_xvrlEmYdk/s1600/SUROVINY.jpg)
125g kvalitní hořké čokolády
10g kokosového oleje
100g malin
1 lžíce medu
40g mletých vlašských ořechů
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivZ3zEAlPajo4jOei60TY2KgFqqZY_PuBwXt7FJkCYgnW6dJ6uYvNMpCw3K5vK6BF_2803eMSQc7qvP6e0hQeZ8ErkCrFpbkeQawoZw1FhAEagHCz7pvTgCxKlp0PJMOM9Plf2XWpXRjE/s1600/POSTUP.jpg)
Tip: Pokud máte citlivější zuby, doporučuji do malinové vrstvy přidat trošku želatiny a dezert podávat při pokojové teplotě.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře. Děláte mi velkou radost.