Dobré ráno, dnes tady máme recept
na snadnou skořicovo-ovesnou kaši.
Proč jíst
skořici?
- zahřívající koření, které podporuje funkci sleziny,
- mírní projevy silné menstruace či častého krvácení z nosu,
- přirozeně snižuje krevní tlak,
- stabilizuje hladinu krevního cukru, cholesterolu a triglyceridů,
- protizánětlivé, desinfekční a antibiotické účinky,
- zlepšuje trávicí funkce a metabolismus,
- mírní nadýmání a střevní koliky,
- podpora mozkových funkcí, prevence Alzheimerovy choroby.
70g ovesných vloček
200ml vody
75ml mandlového mléka
2 lžičky javorového sirupu nebo medu
1,5 lžičky skořice
hrst ořechů
hrst rozinek
Ovesné vločky a skořici si namočíme ve vodě. Dáme na
noc do lednice. Přidáme mandlové mléko a 2 lžičky javorového sirupu. Vaříme cca
6 minut. Po 6 minutách přidáme ořechy a rozinky, vyzkoušíme správnou
konzistenci, ozdobíme a podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře. Děláte mi velkou radost.