Ahoj, dnes tady mám další recept s čokoládovým proteinem. A co vy ? Taky máte rádi mug cake rovnou z mikrovlnky ?
2 vaječné bílky
špetka jedlé sody
1 odměrka čokoládového syrovátkového proteinu
1 lžíce vody
1 lžíce ořechového másla dle vlastního výběru
Ve větším hrnku smícháme čokoládový protein, kakao, jedlou sodu, vaječné bílky
a vodu a mícháme, dokud se všechny ingredience dokonale nepropojí. Do středu
těsta dáme lžíci arašídového másla. Mug cake pečeme v mikrovlnce na plný výkon
cca 2 - 2,5 minuty (v polovině času je vhodné mikrovlnku na chvíli pozastavit,
aby těsto z hrnku nepřeteklo a poté opět spustit). Po upečení konzumujeme
rovnou z hrnku nebo vyklopíme a dozdobíme.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za vaše komentáře. Děláte mi velkou radost.