pátek 13. ledna 2017

MUG CAKE S PŘEKVAPENÍM

Ahoj, dnes tady mám další recept s čokoládovým proteinem. A co vy ? Taky máte rádi mug cake rovnou z mikrovlnky ?


1 lžíce kakaa
2 vaječné bílky
špetka jedlé sody
1 odměrka čokoládového syrovátkového proteinu
1 lžíce vody
1 lžíce ořechového másla dle vlastního výběru 

Ve větším hrnku smícháme čokoládový protein, kakao, jedlou sodu, vaječné bílky a vodu a mícháme, dokud se všechny ingredience dokonale nepropojí. Do středu těsta dáme lžíci arašídového másla. Mug cake pečeme v mikrovlnce na plný výkon cca 2 - 2,5 minuty (v polovině času je vhodné mikrovlnku na chvíli pozastavit, aby těsto z hrnku nepřeteklo a poté opět spustit). Po upečení konzumujeme rovnou z hrnku nebo vyklopíme a dozdobíme.

Dobrou chuť!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře. Děláte mi velkou radost.